Xerrades per perllongar la vida activa de la gent gran a la demarcació de Girona

Es tracta d’una campanya impulsada pel CatSalut amb col·laboració amb el Col·legi de Farmacèutics


Un total de 66 municipis gironins s'han apuntat al Programa d’educació sanitària de la gent gran (PESGG)  a través del qual s'impartiran una sèrie de xerrades sobre el bon ús dels medicaments i  la importància de seguir bé els tractaments.

Es tracta d'una campanya impulsada pel Institut Català de la Salut (CatSalut) amb la col·laboració del Col·legi de Farmacèutis que té com a objectiu facilitar a les persones grans coneixements que els permetin millorar la seva vida activa.

Les xerrades es fan a petició dels ajuntaments i els docents són farmacèutics comunitaris, amb formació en educació sanitària. En aquests moments, s’han rebut un total de 66 sol·licituds de diferents ajuntaments de la demarcació, i s’han programat fins a 101 xerrades, la majoria de les quals –un total de 45- entre aquest mesos d’octubre i novembre. Les xerrades es fan en equipaments públics i són de lliure accés.

Aquest projecte que es va iniciar l’any 2006 i s'ha estès per tot Catalunya, està integrat en el projecte Europeu "Envelliment actiu i saludable", que recull iniciatives de tot Europa enfocades a perllongar una vida activa i independent a la gent gran.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article